Инфо

3. април 2014.3. апр 2014.
СЛОБОДАН ПАВЛОВИЋ ИЗ БОГАТИЋА

ПОШТАР И ЉУБИТЕЉ ПРИРОДЕ

Прво као поштар Радне јединице у Богатићу Слободан Павловић, 18 година је делио мештанима Бановог Поља и добре и лоше вести. Касније је ту улогу заменио службом на шалтеру исте поште у центру ове мачванске варошице.
И раније и сада, велики је заљубљеник у природу. Највећи део слободног времена, после напорног рада у пошти проводи крај ушћа Дрине у Саву у викендици коју је 2007. године изградио за две године уз помоћ најбољих другара.
Крај готово култног места, како је назвао стабло једног старог јања, прво је озидао печењару. Потом су ту никли и други објекти за забаву и дружење у природи.
- Плац, крај реке, на коме је све урађено, налази се у малом шумарку, а то је рођендански поклон моје супруге. Пројектант ове лепе куће, коју не би дао ни зашта урадио је Раденко, а он је много помогао и око извођења радова.
За музику је задужен Брана Ћосић, а добар штимунг, рибље и друге специјалитете праве, без сумње моји другари Миша и Мија, каже Слободан.
За струју не брине али ипак има у плану да на крову викендице постави соларне панеле. Тако би, каже обезбедио довољно енергије за фрижидер у коме је намеран да на дужи рок чува храну.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa