Инфо

18. децембар 2014.18. дец 2014.
ВИП НА НОВОЈ АДРЕСИ

РЕВОЛУЦИОНАРНИ КОНЦЕПТ У ЦЕНТРУ ГРАДА

Нова Випова продавница у Господар Јевремовој бр. 1 свечано је отворена у уторак. Након Зајечара, Шабац је други град у Србији у ком је представљен нови концепт продајних центара. Купци у Србији од понедељка у Виповим радњама могу да купе и нови Ајфон 6, а сада ту могућност имају и Шапчани.
Након великих инвестиција у мобилну мрежу Вип сада улагања усмерава ка најсавременијем уређењу продавница. Ново идејно решење током наредне године биће примењено у локалима овог мобилног оператера широм Србије. Врпцу на објекту у Шапцу је пресекао директор Вип мобајл Дејан Турк, уз речи да је то најлепша продавница у Србији. Са окупљеним гостима дружили су се и други руководиоци компаније.
- Вип је увек друга прича. Сада се налазимо на најбољој локацији, у самом центру града. Нови концепт наших продавница је мала револуција у опремању радњи које нуде најсавременије мобилне технологије. Потпуно је дигитализована, а све информације се налазе на мониторима и телефонима. Нема више употребе папира. Имамо на зидовима и елементе националног фолклора. Еко причу заокружује мирис дрвета који корисници могу да осете чим уђу у нашу радњу, рекао је приликом представљања новог објекта Дејан Турк и додао да је и претходна Випова продавница у Шапцу добро радила, иако се налазила мало на периферији града, као и да је екипа људи који су запоселни у Випу изузетна.
Првом купцу нови Ајфон на поклон
Шапчанка Јелена Станковић прва је дошла да обнови уговор и тако постала власница новог Ајфона 6 који је од компаније добила на поклон. Истакла је да је већ годинама Випов корисник.
- До сада сам била задовољни корисник, а сада сам крајње пријатно изненађена и бескрајно срећна Ово је вероватно најлепши новогодишњи поклон који ћу добити. Посебно ми је драго што се све то десило у овом изузетно лепом и пријатном простору, где су ме дочекали врло љубазни запослени, рекла је Станковићева.
Вип својим корисницима нуди Ајфон 6 у варијантама од 16 ГБ и 64 ГБ у довољној количини да се испуне све новогодишње жеље. Телефони су доступни на до 12 месечних рата без камате, у одређеним тарифама. Поред тога, сви који до 10. јануара одаберу Ајфоне уз уговорну обавезу добиће попусте од 15 одсто и 20 одсто уз могућност да изаберу који ће од њих применити на месечну претплату, а који на цену уређаја. Ускоро ће се у продавницама наћи и Ајфон 6 плус.
Спој етно, еко и савременог
Продавница је конципирана тако да су посебно организоване зоне где су изложени најатрактивнији уређаји у актуелној понуди, затим додатна опрема, као и део где се могу испробати изложени мобилни уређаји. Представља изузетну синергију националног фолклора, еколошких материјала и најсавременије технологије. Саветници су ту да помогну у одабиру апарата који ће најбоље задовољити потребе корисника.
- Вип бележи тренд одрживог раста из квартала у квартал захваљујући поверењу постојећих корисника који обнављају своје уговоре, као и новим корисницима који желе да пробају наше услуге. Они заједнички генеришу повећање мобилног саобраћаја. Випу се у првих девет месеци придружило више од два милиона корисника, што је раст од 4,5 одсто у односу на исти период прошле године, а тржишно учешће компаније порасло је до 22 одсто. Приходи су увећани за 4 одсто, по упоредивој основи до суме од око 160 милиона евра. Можемо да будемо задовољни овим резултатом јер за нама остаје година пуна изазова. Потрудићемо се да 2015. будемо још успешнији јер имамо одговорност да оправдамо поверење корисника и велику укупну инвестицију у наше пословање која за осам година рада у Србији износи скоро 827 милиона евра, истиче Турк, уз напомену да су на подручју технологије међу најбољима, а по ценама најефтинији.
Ове године унапређена је 2Г и 3Г мрежа, а све је спремно и за 4Г.
Очекивања компаније су велика и надају се још већем броју задовољних Вип корисника у Шапцу.
Да је Вип друга прича показује и понуда која важи до 10. јануара ““ попуст од 60 одсто на претплату, без куповине уређаја и то у наредне две године. Поред тога и у наредној години нарочито атрактивни ће бити тарифни пакети “Сигурица“, “За млађе од 30“ и “Стандард“.
“Сигурица“ гарантује увек исти рачун, дупли кредит за саобраћај ка свим мрежама и дупли кредит за разговоре у мрежи. Кредит се може допунити у сваком тренутку.
“За млађе од 30“ нуди нове тарифе, „Мега“, „Гига“ и „Ултра“, са неограниченим минутима у мрежи, неограниченим СМС и много мегабајта за сурф. Чак и ако се потроше сви мегабајти даљи сурф се може наставити активацијом неког од бројних тарифних додатака.
Вип „Стандард“ је иделан за оне који воле непрекидно да разговарају и дописују се. Поред минута, СМС и ММС порука за све мреже, као и преноса података у одређеним тарифама, добија се чак 1.000 минута у Вип мрежи, за сваки пакет.
Вип, члан Телеком Аустрија групе, обезбедио је лиценцу за ГСМ 900/1800 и УМТС мреже. Вип мобајл нуди пун портфолио мобилних услуга за припејд, постпејед и бизнис кориснике. Највећа је гринфилд инвестиција у Србији до сада, са уложених скоро 827 милиона евра. До краја септембра ове године имао је више од два милиона активних корисника, уз 22 одсто тржишног учешћа и запошљава више од 900 стручњака и менаџера. Ексклузивни је стратешки партнер „Водафона“ у Србији.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa