Инфо

18. децембар 2014.18. дец 2014.
ЦЕНТАР ЗА СТРУЧНО УСАВРШАВАЊЕ

ПРЕДУЗЕТНИЧКИ ИЗАЗОВ

Пословни скуп под називом “Предузетнички изазов ““ мој пословни модел“, одржан је прошлог уторка у Центру за стручно усавршавање у Шапцу. Семинар је организован са циљем да развије пословна и предузетничка знања, вештине и понашање, са посебним акцентом на развоју иновативности, креативности, иницијативе и преузимања ризика и одговорности.
Организатори скупа били су Пословни факултет Ваљево, Универзитет “Сингидунум“- Одељење Шабац и Институт за одрживи развој Пословног факултета.
Студентски тимови презентовали су знања и искуства стечена кроз обуку у оквиру Пројекта “Инноватион Цомепетитион“ који се управо реализује уз подршку немачке организације за међународну сарадњу и помоћ, ГИЗ (Деутсцхе Геселлсцхафт фüр Интернатионале Зусамменарбеит ГмбХ) .
О пословном моделу своје фирме и искуствима у пракси, као и законитостима реалног живота привредног субјекта и обавезама послодавца, говорила је Милена Срећковић, директорка и власница предузећа за инжењеринг, консултантске услуге и пројектовање, “СЕТ“, д.о.о. Шабац.
За ученике средњих школа у наставку пословног скупа, организован је посебан догађај као пословни подстицај. Квизом “Ко доноси поклон“ учесници су били мотивисани да на прави начин донесу одлуке о свом даљем усмерењу у процесу образовања и стицања стручних, професионалних знања која их воде ка предузетништву.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa