Инфо

25. децембар 2014.25. дец 2014.
КОСА У НАЈЛУЂОЈ НОЋИ

Једноставно а ефектно

Свака дама би се сложила да фризура чини кључну ставку у креирању новогодишњег изгледа. Она допуњује одевну комбинацију и може озбиљно да помогне у побољшању али и погоршању целокупног утиска. Шабачка фризерка Сања Клапчић и у овом случају потенцира једноставност, али жеље муштерија су ипак приоритет.
- Што једноставније то лепше, то је мој став, али наше суграђанке углавном дођу са већ дефинисаним жељама. У овом моменту најпопуларније су различите врсте плетеница, локне и ниске пунђе ““ изјавила је Клапчићка.
Слично виђење имају и светски стручњаци који дамама у новогодишњој ноћи препоручују што лежерније форме: лагане фризуре без гела и превише лака за косу. Такође, битна ставка је прилагодити фризуру амбијенту где се налазите и одевној комбинацији.
- Кажу да је у новогодишњој ноћи све дозвољено, али ипак треба имати мере. Смелије фризуре су за тргове и журке, али ако се одлучите да дочекате Нову годину у ресторану препоручен је елегантнији и сведенији облик ““ каже Сања Клапчић, и посебно напомиње.
- Дан дочека резервисан је само за прављење финалне фризуре. Дакле, никакво фарбање, праменови, мини вал не долази у обзир јер би крајњи изглед ваше косе могао да буде много лошији од очекиваног.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa