25. decembar 2014.25. dec 2014.
KOSA U NAJLUĐOJ NOĆI

Jednostavno a efektno

Svaka dama bi se složila da frizura čini ključnu stavku u kreiranju novogodišnjeg izgleda. Ona dopunjuje odevnu kombinaciju i može ozbiljno da pomogne u poboljšanju ali i pogoršanju celokupnog utiska. Šabačka frizerka Sanja Klapčić i u ovom slučaju potencira jednostavnost, ali želje mušterija su ipak prioritet.
- Što jednostavnije to lepše, to je moj stav, ali naše sugrađanke uglavnom dođu sa već definisanim željama. U ovom momentu najpopularnije su različite vrste pletenica, lokne i niske punđe ““ izjavila je Klapčićka.
Slično viđenje imaju i svetski stručnjaci koji damama u novogodišnjoj noći preporučuju što ležernije forme: lagane frizure bez gela i previše laka za kosu. Takođe, bitna stavka je prilagoditi frizuru ambijentu gde se nalazite i odevnoj kombinaciji.
- Kažu da je u novogodišnjoj noći sve dozvoljeno, ali ipak treba imati mere. Smelije frizure su za trgove i žurke, ali ako se odlučite da dočekate Novu godinu u restoranu preporučen je elegantniji i svedeniji oblik ““ kaže Sanja Klapčić, i posebno napominje.
- Dan dočeka rezervisan je samo za pravljenje finalne frizure. Dakle, nikakvo farbanje, pramenovi, mini val ne dolazi u obzir jer bi krajnji izgled vaše kose mogao da bude mnogo lošiji od očekivanog.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa