Инфо

25. децембар 2014.25. дец 2014.
УЧЕНИЦИ ПРОДУЖЕНОГ БОРАВКА ОШ „НАТА ЈЕЛИЧИЋ“ ИЗВЕЛИ ХУМАНИТАРНУ ПРЕДСТАВУ ИЗНЕНАЂЕЊА

РАДОСТ ДАРИВАЊА

Водећи се оним добро познатим стиховима да „у свету постоји једно царство, у њему царује другарство“ прошлог четвртка то се показало и на делу. Ученици Продуженог боравка ОШ „Ната Јеличић“ извођењем хуманитарне новогодишње представе обрадовали су не само своје родитеље већ, што је најбитније, свога другара. Спремајући ову представу заједно са њима Миле Јовановић, ученик ИВ2, није могао ни да наслути шта му се спрема. Оно што је затим уследило одушевило је све присутне а највише малог Мила који је остао без даха када су му другари уручили нову гитару на поклон.
- Желим да се захвалим његовим другарима који су показали да имају велико срце, родитељима који су их здушно подржали и који су омогућили да овај диван дечко који је четврту годину овде у Продуженом боравку добије овакав поклон. Од самог почетка наметнуо се лепим понашањем и добрим односима са другарима, талентом ““ рекао је учитељ Веско Исаиловић.
Извођењем песама, скечева, афоризама, балетских покрета, читањем састава Викторија Полић, Теодора Марковић, Василије Ђурђевић, Анђела Рувидић, Лазар Станојчић, Лазар Обрадовић, Миле Јовановић, Александар Гладовић, Соња Мијаиловић, Ђорђе Пажић, Милош Николић, Мија Поповић, Филип Матић, Теодора Цветић, ученици првог, другог, и четвртог разреда, показали су неоспоран таленат.
Емотиван тренутак за све показао је сву величину дечјих срца која су овога пута куцала заједничким ритмом док је бенд „Васа и сникерси“, у саставу Василије Ђурђевић, вокал, и Теодора Марковић, Лазар Станојчић и Миле Јовановић, гитаре, изводио Бајагину нумеру „Тишина“. Подршку деци великог срца, њиховом учитељу Веску и колективу школе дала је и Хуманитарна организација „Ана“ која је обезбедила већу количину пакета сачињених од прехрамбрених производа, хемијских и средстава за личну хигијену, гардеробе. По ко зна који пут ученици Продуженог боравка показали су сву лепоту даривања. Тако су дан раније за своје другаре из Продуженог боравка ОШ „Вук Караџић“ извели претпремијеру представе.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa