Инфо

15. јануар 2015.15. јан 2015.

ОНИ СУ ОБЕЛЕЖИЛИ 2014. ГОДИНУ

НАЈБОЉИ ТРЕНЕР: ДЕЈАН ДАШИЋ ТРЕНЕР ЗА УЗОР
Међу три најбоља тренера у 2014. години Дејан Дашић алфа и омега карате клуба Шабац сјајним резултатима уписао се у крем струке. Уз преко 3.000 које је водио током каријере тренера, а клуб је био и најуспешнији у земљи.
Протекле године на светском првенству ветерана осваја злато као и чланови Ана Бојић и Теодора Макевић. Неуморни заљубљеник у спорт обећава истоветне домете и у лету које тече на радост асова који се већ назиру.

НАЈБОЉИ СПОРТСКИ КОЛЕКТИВ: ЛЕТЊИКОВАЦ ДРУГИ
Теквондо клб Летњиковац је у години за нама био други спортски колектив уз сјајне резултате. Клуб који својим редовима има и Олимпијку Драгану Гладовић створио је и малу армију бораца који су вредни поштовања. Освојени су бројни турнири Г 1 класе и лагано ствара терен за нови Олимпијски скуп у Рију.
Пулени тренера Горана Петровића имају реалне шансе да се домогну највише сцене силним радом и клупском истрајношћу.

НАЈБОЉА ТЕКВОНДИСТКИЊА 2014. ГОДИНЕ: ДРАГАНА ГЛАДОВИЋ
Уз Лондон у личној карти успеха и Олимпијски оџивљен сан и у 2014. години је освајала тронове домаће и оне светске највише класе. Увек у кругу оних који претендују на велике сцене неуморно ради као и пример и узор армији чланова ТК Летњиковац.
Ореоли Г 1 класе и лета за нама су обележје учешћа Драгане Гладовић незамењиве на трону најбољих у овом спорту која на сваком кораку истиче рад у клубу и тренера Горана Петровића.

НАЈБОЉИ ТЕКВОНДИСТА 2014. ГОДИНЕ: МИЛОШ ГЛАДОВИЋ
Брат трофејне сестре Драгане иде њеним стопама и много чему и сустиже. На престижним турнирима Г 1 класе узимао је челна места на домаћој сцени доказао да је такмичар који обећава. У клубу тврде а и познаваоци овог спорта да његово време долази.
Момак који је репрезентативац и претендент на највише домете можда и понови учешће сестре на Олимпијским играма.

СПЕЦИЈАЛНА НАГРАДА ЗА БИЦИКЛИЗАМ: РАДИВОЈ ГАЈИЧИЋ
Творац БК Чивија из Богосавца у две деценије истрајавања створио је и једног професионалца Сашу Гајичића који је харао друмовима Италије. Од 1994. године и председник је и тренер клуба који је великим словима уписан у српски бициклизам.
И године 2014. један од његових ученика је изборио треће место на Првенству Србије.

НАЈБОЉИ У КЕНДОУ У 2014. ГОДИНИ: МЛАДЕН ЈЕЛИЧИЋ
Рођен 1977. године древни спорт тренира упорно а у 2014. години био је Првак Балкана и појединачно и екипно а уз то је и актуелни првак Србије.
Освојио је и прво место на Купу Србије, био други у Будимпешти на Европском Купу а са екипом Каишин трећи на међународном такмичењу Тиса Куп са репрезентацијом Србије.

ЗА ДОПРИНОС РЕКРЕАТИВНОМ СПОРТУ: ЖИВАН НИКОЛИЋ ЖИКА
Члан планинарског клуба Цер у књизи окупљања бележи као вођа групе Фрушку гору, Цер, организатор је стазе здравља Поцерине од манастира Добрић до манастира Радовашница указујући на значај пешачења.
У жељи да анимира децу током априла је окупио 162 ученика ОШ “Стојан Новаковић“ а секција СНЕКО ове школе освојила је пехар као најбројнији а Николић као најактивнији планинар.
Присталица је удружења грађана Вози улице пошто се и сам бави бициклизмом а током 2014. прешао је 1.500 километара.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa