Инфо

1. април 2010.1. апр 2010.
ФК “МАЧВА“ ШАБАЦ ОД ПОНОРА ДО ТРИЈУМФА

ДРАМА И СЛАВЉЕ

Немања Симеуновић, играч гостујуће “Будућности“ из Ваљева голом у првом минуту савладао неопрезног голмана “Мачве“ Будаковића
Гол у првом минуту утакмице. Шок на стадиону “Мачве“! После неопрезне интервенције голмана “Мачве“, Будаковића гости су повели са 0:1, голом Немање Симеуновића. Славље гостију трајало је кратко јер је већ у шестом минуту Дарко Адамовић испратио добру акцију “Мачве“ и полуволејом послао лопту у мрежу гостију.
Брзо изједначење “Мачве“, говори о доброј психичкој и физичкој припремљености домаћина, који на почетку пролећног дела сезоне има стопостотни учинак и оправдано заузима прво место на табели Српске лиге Запад.
После низа шанси које је домаћа “Мачва“ имала а најпре Гаврић у 26. минуту када је голман “Будућности“, Танасковић избацио лопту у корнер издваја се пречка Максимовића у 65. минуту која је до тада била и најбоља прилика за “Мачву“.
“Мачва“ је повела са 2:1 у 80. минуту голом Гаврића. После корнера који је извео Протић и Станчетићевог ударца лопте главом коју је голман Танасковић кратко одбио, акцију је изванредно испратио Гаврић и лопту послао у мрежу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa