1. april 2010.1. apr 2010.
FK “MAČVA“ ŠABAC OD PONORA DO TRIJUMFA

DRAMA I SLAVLjE

Nemanja Simeunović, igrač gostujuće “Budućnosti“ iz Valjeva golom u prvom minutu savladao neopreznog golmana “Mačve“ Budakovića
Gol u prvom minutu utakmice. Šok na stadionu “Mačve“! Posle neoprezne intervencije golmana “Mačve“, Budakovića gosti su poveli sa 0:1, golom Nemanje Simeunovića. Slavlje gostiju trajalo je kratko jer je već u šestom minutu Darko Adamović ispratio dobru akciju “Mačve“ i poluvolejom poslao loptu u mrežu gostiju.
Brzo izjednačenje “Mačve“, govori o dobroj psihičkoj i fizičkoj pripremljenosti domaćina, koji na početku prolećnog dela sezone ima stopostotni učinak i opravdano zauzima prvo mesto na tabeli Srpske lige Zapad.
Posle niza šansi koje je domaća “Mačva“ imala a najpre Gavrić u 26. minutu kada je golman “Budućnosti“, Tanasković izbacio loptu u korner izdvaja se prečka Maksimovića u 65. minutu koja je do tada bila i najbolja prilika za “Mačvu“.
“Mačva“ je povela sa 2:1 u 80. minutu golom Gavrića. Posle kornera koji je izveo Protić i Stančetićevog udarca lopte glavom koju je golman Tanasković kratko odbio, akciju je izvanredno ispratio Gavrić i loptu poslao u mrežu.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa