Инфо

29. јануар 2015.29. јан 2015.

ТУЖБА У НАЈАВИ

Одмах по емитовању прилога са конференције за новинаре “Покрета за Шабац ““ Зелени Србије“ на електронским медијима, директор ЈКП „Стари град“ Драган Нинковић оштро је демантовао наводе челника овог покрета др Дејана Павловића. Према речима Нинковића, никаква средства нису намењена, односно добијена, а самим тим и ненаменски потрошена за рециклажу, промовисање и сепарацију.
- Грађани су правовремено обавештени о местима за одлагање различитих врста отпада после затварања депоније и то непосредно на депонији где се на великим таблама јасно види где се која врста отпада одлаже ““ истакао је Нинковић.
Он тврди да је дивља депонија на Триангли више пута уназад неколико година чишћена, а последњи пут, по налогу Комуналне инспекције од 2. децембра 2014. године. По захтеву „Старог града“ Фонд за управљање грађевинским земљиштем определио је локацију за привремено одлагање зеленог отпада на спорној локацији на Триангли, на којој се тек од 20. децембра одлаже искључиво зелени отпад.
-На жалост, неодговорни грађани бацају и други отпад. Оптужбе за ненаменско трошење пара су озбиљне и ја ћу због тога тужити др Павловића ““ додао је Нинковић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa