Инфо

19. фебруар 2015.19. феб 2015.
У СУБОТУ 28. ФЕБРУАРА У ШАПЦУ

РОЂЕНДАНСКИ ПРОГРАМ СНИЖЕЊА У РОДИ

Специјална снижења, рођендански карневал и бројна изненађења, представљају само део богатог слављеничког програма којим ће Рода Центар поводом прославе свог шестог рођендана, обрадовати све Шапчане у суботу 28. фебруара.
Посетиоци Центра који се придруже рођенданској забави, имаће прилику да се поред куповине уз сјајна снижења, опусте уз разноврсне садржаје прилагођене различитим укусима и генерацијама. Преподневни сати резервисани су за најмлађе, па ће сви малишани моћи да се опробају у изради рођенданских честитки и креативном осликавању лица, као и да подстакну машту и доживе најлепше приче уживајући у дечјој представи и дружењу са аниматорима.
Након што сат откуца 13 часова, ДЈ сесија најавиће наставак програма у коме ће атмосферу употпунити ходачи на штулама, док ће улични свирачи у центру Шапца веселим ритмовима упућивати све пролазнике на место најбоље забаве у граду. На крају, како и доликује, велика прослава биће крунисана укусном рођенданском тортом, а сви који одаберу да се препусте слављеничком весељу имаће прилику да незаборавне тренутке овековече у кабини за фотографисање.
Једно је сигурно ““ предстојећа субота протећи ће у знаку Рода Центра Шабац, а утисци ће се дуго препричавати. До тада, домаћини поручују: Рода рођендан је повод за добар провод.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa