Инфо

19. фебруар 2015.19. феб 2015.
КАРАТЕ: КЛУБ СОКО МАЈУР

КЛУПСКО ТАКМИЧЕЊЕ

У просторијама карате клуба “СОКО“ у Мајуру, по први пут је одржано клупско такмичење чланова. Тамичење је протекло у спортском духу са доста адреналина, јер није мала ствар одмерити квалитет са клупским друговима.
Нимало лак задатак имали су мајсторски кандидати, чланови овог клуба, који су имали улогу да оцене своје млађе колеге. Задатак судија био је да оцене квалитет изведених техника и ката. На челу судијског тима био је мајстор каратеа Стефан Инђић док су чланови тима били Филип Товиловић, Јелена Чеивановић, Ања, Сања и Ема Петровић, Теодора Нешковић и Андреа Глигорић.
У више категорија, у зависности од звања и годишта, такмичило се 25 каратиста и приказали су завидно знање. Код најмлађих прво место у женској конкуренцији освојила је Емилија Трифуновић (2009), а у мушкој конкуренцији њени вршњаци - Иван Филиповић је био први, а Вук Реновчевић други. Старија група: Прво место мушкарци - Давид Игњевски, друго место ““ Милош Павловић, треће место ““ Михаило Јовановић. Код девојчица прво место ““ Оливера Брковић. Наранџасти појас девојчице прво место освојила је Вања Сарић, Тијана Николић друго, Ана Сарић треће. Код дечака први је био Страхиња Михаиловић, други Борис Дамчевски, трећи Трифуновић Бојан. Плави појасеви: Никола Марковић је био први у својој групи, а онда су фантастични Немања Нешковић испред Александра Ранковића и Данила Бајевића привели такмичење крају.
Сам крај клупског такмичења зачинила је Нађа Ћосић која је по завршетку свог приказаног умећа добила аплауз од својих колега, а судије су је прогласиле за најуспешнијег такмичара.
Признања су добили и Лазар Јездић, Милан и Лазар Миочиновић за добро урађене технике.
Ово такмичење је добра припрема за предстојеће турнире од којих ће се први у низу одржати у Бадовинцима 01. марта.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa