Инфо

19. фебруар 2015.19. феб 2015.
КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ СРБИЈЕ

БЕСПОТРЕБНО РАСИПАЊЕ И ПОТРОШЕНИ КАДРОВИ

Привремени одбор Демократске странке Србије одржао је у уторак конференцију за штампу са темом предстојећег заседања локалне Скупштине. Посебну пажњу посветили су тачкама које се односе на накнаде чланова надзорних одбора јавних предузећа и на нека кадровска решења.
-Накнаде за чланове надзорних одбора јавних предузећа износиће 15.000 динара за председнике, 10.000 за чланове из локалне самоуправе и 5.000 за чланове из редова запослених. То је дупло више у односу на накнаде за чланове управних одбора. Градској власти недостаје слуха за нагомилане проблеме и дугове грађана. Сви су осетили повећање јануарских рачуна за грејање. ДСС апелује на локалну власт да не расипа беспотребно новац пореских обвезника, него да накнаде за чланове надзорних одбора, смањи на ниво накнада за чланове управних одбора, рекао је председник Привременог одбора ДСС др Александар Павловић.
Павловић наводи да на дневном реду Скупштине има и тачака по којима се види да локална власт нема ни решења ни кадрове. Према његовим речима, сталне су замене чланова надзорних одбора и Градског већа, што говори да су се кадрови потрошили. Павловић се нада се да ће они умети то да искористе на локалним изборима следеће године.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa