Инфо

12. март 2015.12. мар 2015.
У СУБОТУ У ПОЗОРИШТУ

ЛЕКАЛИЗАЦИЈА СРБИЈЕ

Трибина у Шапцу - „Употреба канабиса у медицинске сврхе“
После Београда, Бруса, Новог Сада, Јагодине, Руме, Кисача, Панчева и Ниша, неуморни тим удружења „Лекализација Србије“ наставља са својом кампањом о несумњивим лековитим дејствима канабиса (конопље), посебно код најтежих болести. Овог пута планирана је трибина у Шапцу, у суботу, 21. марта у 18 часова у сали Шабачког позоришта.
Сваке године више од 12,5 милиона људи у свету добије дијагнозу рака и 7,5 милиона људи у свету умре од неког облика ове болести. Уколико се не предузму неке мере, до 2030. год. очекује се удвостручавање броја оболелих и умрлих од рака. Србија је неславни рекордер и у другим најтежим болестима.
На трибини ће се говорити о томе докле се стигло са процесуирањем Захтева предатог министарству Здравља од стране нашег удружења и очекиваним даљим корацима, такође, о многим доказаним својствима канабиса у медицини, о личним искуствима излечених. Такође, гости трибине моћи ће да се посаветују са лекарима из тима Лекализације Србије и као и да се придруже удружењу у његовој борби за здравље и живот.
На трибини ће учествовати др Предраг Николић, клинички фармаколог, Младен Николић, коаутор закона о психоактивним супстанцама, Ђуро Чепић, адвокат, Антоније Ковачевић, новинар и председник удружења „Лекализација Србије“, а модератор је Мирјана Томић, ФТВ продуцент и генерални секретар удружења.
Партнер организацији трибине је

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa