Инфо

14. мај 2015.14. мај 2015.
ПИСМА ЧИТАЛАЦА

ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЛЕПОТУ ГРАДА

Нема дана да се не каже да је урађена нека нова улица, тротоар, коловоз у приградским насељима или некој месној заједници.
Само улица Ц. Душана од бр. 14 до краја (до пиљарнице на углу), руина око 150 м, строги центар града, има места где никако тротоара нема, ивичњака такође, само неравнине, рупе. Похабани тротоар од ко зна колико деценија пре.
Постоји петиција грађана овог дела улице са потписима, уредно предато и заведено. Прво градоначелнику, био још претходни дато у Грађевинско земљиште и једном одборнику који је обећао да ће овај проблем изнети на скупштини. У међувремену добисмо и Месну заједницу и опет ништа, кажу нема пара а и од градоначелника зависи. Сад направише и паркинг па не можете ни том страном возила циркулишу па се мора овом проблематичном. Све трговине на овој страни, ђаци, две велике школе су ту, а нарочито кад је киша не можете баш никако морате на коловоз иза кола јер је овде дозвољено паркирање.
Живим у тој уливи сваки дан пролазим и гледам како мајке са колицима силазе на коловоз са бебама и децом, зар треба да се нешто трагично деси да би неко услишио овај наш захтев.
Надам се да ће неко од одговорних ово прочитати и уважити и увидети да је ово потпуно реалан проблем а не жеља појединаца, прошетајте мало овом улицом по могућству кад је киша и блато па се уверите и сами.
То је само 150 м радова, то је за безбеднији и лепши део града који је срце центра и сви који дођу у Шабац прво прођу овом улицом да се не срамотимо кад не морамо.
Б.Н.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa