Инфо

14. мај 2015.14. мај 2015.
У МУЗИЧКОЈ ШКОЛИ „МИХАИЛО ВУКДРАГОВИЋ“ И ШКОЛИ ПРИМЕЊЕНИХ УМЕТНОСТИ ПОЧИЊЕ ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА УПИС И ПОЛАГАЊЕ ИСПИТА

ОБАВЕСТИТИ СЕ НА ВРЕМЕ

Специфичне по плановима и програмима Музичка школа „Михаило Вукдраговић“ и Школа примењених уметности и ове године по предвиђеном календару вршиће пријем докумената за полагање пријемног испита и упис ученика у школску 2015/2016. годину.
Према предвиђеном конкурсу за упис ученика у музичко забавиште, од шест до седам година, припремни разред, од осам година, у први разред, девет година, и то: клавир, гитара, хармоника, виолина, виола, виолончело, флаута, први разред, од девет до једанаест година, кларинет и труба, први разред, од четрнаест година, соло певање пријаве се могу поднети у Музичкој школи „Михаило Вукдраговић“ до 27. маја. Пријемни испити обавиће се у периоду од 28. до 29. маја када је тест музичких способности, и од 29. до 30. маја када је музичка провера. За све информације заинтересовани могу се обратити административном раднику у школи или на телефон 015/ 350 ““ 282 сваког радног дана од 8 до 15 часова.
Пријављивање кандидата за упису у Средњу музичку школу обавиће се 23., 25. и 26. маја у периоду од 11 до 15 часова. Поред пријаве од документације потребно је приложити потврду школе да је ученик уписан у завршни разред Основне музичке школе. У исто време је и пријављивање ванредних ученика старијих од седамнаест година.
У Школи примењених уметности пријављивање ученика за полагање пријемног испита обавиће се од 23. до 26. маја. Пријемни испит из цртања заказан је за 5. јун, сликања 6. јуна и вајања 7. јуна у периоду од 9 до 12 часова. Прелимарни резултати пријемног испита објавиће се у периоду од 10. до 11. јуна. Коначни резултати биће објављени 12. јуна, дан после периода предвиђеног за подношење и решавање евентуалних жалби ученика на регуларност пријемног испита. Жалба на оцену није могућа. Први уписни круг обавиће се 6. и 7. јула, други 9. јула. Предаја попуњене листе жеља са одабраним образовним профилима за први уписни круг је 26. и 27. јуна, а за други 6. јула. За све додатне информације заинтересовани се могу распитати у Школи примењених уметности, на телефон 015/ 342 ““ 174 или путем веб сајта њњњ.спу.еду.рс.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa