Инфо

14. мај 2015.14. мај 2015.
НА ПРВЕНСТВУ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У ГИМНАСТИЦИ У БРЗЕЋУ

„НИКОЛАЈЕВЕ“ ГИМНАСТИЧАРКЕ БРОНЗАНЕ

Трећа срећа, што рекла народна, овога пута била је и за ученице ВИИИ2 ОШ „Николај Велимировић“. На Првенству Републике Србије у гимнастици, одржаном од 12. до 13. маја у Брзећу, близнакиње Јована и Јелена Кнежевић, Тијана Кнежевић и Магдалена Димитријевић освојиле су треће место.
- Нисмо очекивале да ћемо бити треће јер је била много јака конкуренција и то из великих градова који имају много боље услове али се показало да смо и ми добре ““ каже уз осмех Тијана Кнежевић која се од малена бави гимнастиком, а којој је ово, после одређене паузе, био успешан повратак у свет гимнастике.
Задовољне постигнутим су и Јована и Јелена. Иако је било тешко успеле су да се сконцентришу на најважније а то је успех.
- Свако за себе ради најбоље што може и онда све испадне супер на крају. Много ми значи награда зато што је прва за школу на државном. Наставићу да се бавим гимнастиком ““ самоуверено је додала Јелена.
Тренинзи за Магдалену нису били напорни. Иако се нису дуго припремале успеле су да буду једна од најбољих екипа међу осам у категорији седмог и осмог разреда.
- Волим да се такмичим и то највише на греди. Наставићу да се бавим гимнастиком ““ одлучна је Магдалена којој је и клавир велика љубав тако да планира да упише Средњу музичку школу.
Успеха не би било ни без залагања њиховог наставника физичког васпитања Велимира Јоцића.
- Он нам даје подршку. Верује у нас што нам је подстрек да будемо што боље. Добро је имати таквог наставника. Волела бих да упишем ДИФ и тако постанем наставник физичког васпитања ““ додаје Тијана.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa