Инфо

14. мај 2015.14. мај 2015.
КОЦЕЉЕВА

ЛИГА КЛИКЕРАША

Под слоганом “Угасите компјутере и дођите да се кликерамо“ у организацији листа “Коцељевачке новости“ у суботу је на платоу испред Спортске сале одржана прва лига кликераша.
У конкуренцији 20 такмичара нижих разреда ОШ “Мића Станојловић“ најбољи у игрању кликера су била браћа Којадиновић, Давид и Никола, док је треће место припало Виктору Васићу. У вишим разредима прва три места заузели су Лука Живановић, Немања Јуришић и Ненад Станојловић.
- Савремене технологије донеле су потпуну промену у животне навике наших најмлађих суграђана који слободно време проводе углавном уз компјутер. Деца нам се више не друже, не играју се напољу, не прескачу ограде, не трче. Сав њихов свет постале су друштвене мреже и компјутерске игрице. Стога сам дошао на идеју да их изведемо напоље, да им покажемо и неке друге игрице, да изађу из виртуелног и упознају стваран свет, да виде да их прави пријатељ чека у школској клупи или дворишту школе а не на “Фејсбуку“ или “Твитеру“. Било је дивно видети како деца навијају за своје фаворите, како их бодре и аплаудирају уместо да им “лупају лајкове“- изјавио је власник и уредник листа “Коцељевачке новости“ Верољуб Бабић чију је идеју, осим основне школе, подржала и књижара “Интегра“ као спонзор овог такмичења.
В. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa