Инфо

3. септембар 2015.3. сеп 2015.
„ЗАПАДНА СРБИЈА“ И СДС ЗАЈЕДНО НА ИЗБОРЕ

КОаЛиЦИЈА „ПОБЕДА ЗА ШАБАЦ“

Представници Покрета „Западна Србија“ и Градског одбора Социјалдемократске странке договорили су заједнички наступ на следећим локалним изборима у оквиру коалиције „Победа за Шабац“. У наредном периоду, наставиће разговоре и са другим странкама и покретима, а најближи су постизању договора са Градским одбором Социјалдемократске партије Србије. Представници „Победе за Шабац“ истакли су на конференцији за новинаре да су се и у прошлости трудили да допринесу економском развоју Шапца, спровођењу одговорне социјалне политике и унапређењу свих сегмената живота у граду, те да ће ове теме бити доминантне и у будућности.
- Побољшање привредних услова, већа социјална давања и боља здравствена заштита су наши циљеви. Велику пажњу посветићемо заштити породице, посебно онима са троје и више деце. И у наредном периоду ћемо се, као и до сада, одговорно понашати. Политика коалиције „Победа за Шабац“, и наше одборничке групе је политика рада и резултата, рекао је Немања Пајић, лидер покрета „Западна Србија“
Веселин Вуковић, председник ГО СДС Шабац истако је да је његова странка у „Западној Србији“ нашла поузданог политичког партнера.
-Са овим људима сам сарађивао и у прошлости, а сматрам да имају веома добар поглед на ситуацију у граду. Они подржавају оно што је добро, а критикују и покушавају да учине добрим оно што не ваља. Осим тога, наша странка је млада, те нам одговара што уз „Западну Србију“ можемо да изнесемо своје мишљење. Верујем да у ресорима у којима је заступљен наш коалициони партнер можемо да реализујемо наше идеје, навео је Вуковић.
М.Максимовић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa