Инфо

3. септембар 2015.3. сеп 2015.
САОПШТЕЊЕ СРПСКЕ НАРОДНЕ ПАРТИЈЕ

ГРАЂАНИ ПРЕПОЗНАЈУ ВРЕДНОСТИ

Подршка бирача политици Српске народне партије бележи стабилан раст показују резултати последњих истраживања. Грађани полако препознају вредности за које се залажемо и конкретне мере које планирамо да предузмемо за опоравак српске привреде, пољопривреде и социјално одговорну политику.
На иницијативу СНП на Златибору је основана прва регионална Канцеларија за сарадњу са Русијом, са задатком да промовише извозне, туристичке и инвестиционе потенцијале Златиборског округа у Русији. Залажемо се да свака општина у Србији треба да отвори Канцеларију за сарадњу са Руском Федерацијом, као што је то урадила општина Чајетина, јер је развој привредне сарадње са Русијом шанса за нова радна места.
СНП је прва покренула питање заштите интереса српског сељака, посебно произвођача млека, угрожених штетном применом Споразума о стабилизацији и придруживању (ССП). Захтевамо од Владе Србије да заштити српског сељака од неконтролисаног и прекомерног увоза пољопривредних производа из Европске уније. Српски сељак не може да се такмичи са сељаком из ЕУ који има десет пута веће субвенције, који никада није био бомбардован нити је имао санкције.
Залажемо се за пореске олакшице и подстицаје сваком појединцу који жели да покрене породични бизнис или отвори занатску радњу а где ће запослити некога од чланова своје породице, или комшију. Развој малих и породичних предузећа је шанса за оздрављење националне економије.
СНП се залаже за очување земљишта у нашем власништву и енергично се противи захтеву ЕУ да Србија, почевши од 2017. године, омогући странцима да купују наше земљиште.
Пензионери су највише дали за Србију, а најмање им се враћа. Србији је потребна фер и одржива пензиона политика заснована на јакој домаћој привреди као и одговорна социјална политика која ће подстицати рађање и бринути о социјално угроженима.
Српска народна партија, Поверени

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa