Инфо

3. септембар 2015.3. сеп 2015.
У ТОКУ ПРИПРЕМЕ ЗА ШАБАЧКИ ВАШАР

МИХАЈЛОВАЦ СЕ СПРЕМА ЗА ГОСТЕ

Специјализоване службе Јавно комуналног предузећа „Стари град“ обављају проверу водоводних и електричних инсталација, а ради се и на припреми зелених површина вашаришта.
На површини од 10 хектара, у дане малогоспојинског вашара, на Михајловцу никне читав мали град. Како би све протекло у најбољем реду, радници Јавно комуналног предузећа „Стари град“, интензивно раде на припремању простора вашаришта.
- Сваке године трудимо се да услови манифестације буду бољи, како за кориснике, тако и за грађане. Ове године побољшали смо техничке услове, унапредили и осигурали електро, водоводни и канализациони систем мреже на Михајловцу, а све у циљу да закупцима и посетиоцима буде и лакше и лепше, каже Синиша Ђаковац, координатор за шабачки вашар из ЈК „Стари град“.
У току су радови на провери електро, водоводне и канализационе мреже. Простор се чисти, коси и уређује, како би и ове године, традиционална шабачка манфестиција угостила више десетина хиљада посетилаца.
- Ове године, ЈКП „Стари град“ поставиће Инфо пулт на улазу у вашариште, који ће радити сваки дан трајања вашара од 8-21 сат. На овом месту посетиоци ће, и лично, и путем флајера, добити све потребне информације о манифестацији, позицији и локацијама различитих садржаја на Михајловцу. Новина је да ће паркинг места ове године бити обезбеђена иза простора кванташке пијаце и на простору некадашње касарне, док улаз аутомобилима на вашариште неће бити дозвољен, додаје Ђаковац.
Долазак првих продаваца на Михајловац очекује се већ у понедељак 14. септембра, када, као и свеке године, почиње закуп места за бројне тезге, шатре и забавне паркове.
М.С.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa