Инфо

18. фебруар 2016.18. феб 2016.
Карате спорт у Крупњу

КАРАТИСТИ СЈАЈНИ У 2015.

Велики успеси каратиста из Крупња у протеклој години. „Трофеј Крупња“ превазилази сва очекивања. Побољшања моторичких способности деце
Водећи људи из Карате клуба „Крупањ“ из Крупња веома су задовољни радом у претходној години и сви у клубу истичу да је у тренажни процес укључен велики број чланова, чиме је испуњен један од приоритетних циљева - масовност деце и омладине у клубу. Поред одржавања тренинга у Крупњу, клуб је проширио делокруг рада отворивши карате секције у селима Красава и Костајник, а од октобра 2015. године почео је са радом и у селу Завлака. Клуб са свим секцијама броји око 100 чланова у свим узрастима и други најмасовнији спортски колектив општине Крупањ.
Када су у питању такмичарске активности каратисти клуба су у 2015. години учествовали на многим карате турнирима свих рангова. Крупањски каратисти бриљирали су више пута у Шапцу, Новом Саду, Лајковцу, Краљеву, Осечини, као и на такмичењима у Републици Српској. Клуб је по девети пут, са великим упехом, организовао традиционални карате турнир „Трофеј Крупња“ који је ове године окупио 350 такмичара из 27 клубова из целе Србије и Босне и Херцеговине.
Карате клуб „Крупањ“ посебну пажњу посвећује члановима који се рекреативно баве каратеом као и деци која се баве спортом ради превенције телесних деформитета. Приметна су знатна побољшања готово свих моторичких способности крупањских каратиста што говори о добрим резултатима тренинга којим су руководили проф. Жељко Петковић, Жељко Станимировић и Владан Марковић.
Душан Жугић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa