Инфо

18. фебруар 2016.18. феб 2016.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ВЕЛИКИ ПОСЛОВИ ДИРЕКЦИЈЕ ЗА ПУТЕВЕ

БОЉИ ПУТЕВИ НА СВАКОМ КОРАКУ

Из Дирекције за путеве општине Владимирци најава радне године већ по традицији. Пут Банића раскршће Велика бара у дужини од 3,7 километара добиће асфалт који по речима Ивана Вуковића, помоћника директора Дирекције, финансира канцеларија за обнову и развој Републике Србије у укупној вредности од 60 милиона динара.
- Биће то само почетак посла који подразумева посипање камена на локалне и некатегорисане путеве у свих 29 села. Набављен је и грејдер па ће посао тиме бити олакшан. Намеравамо и у варошици уредити тротоаре а асфалтна игралишта добиће Јазовник, Месарци и ОШ “Жика Поповић“, каже Вуковић и додаје.
- У плану је и асфалтирање пута у Скупљену на потезу Мирковићи ка Кленовцу у дужини од 1.030 метара. Нови асфалт биће урађен и на делу села у Посавотамнавском Белотићу ка цркви у дужини од 150 метара док ће се у селу Мровска урадити 100 метара асфалта на путу који има асфалтне деонице са обе стране чиме ћемо и то питање решити. Радиће се упоредо колико то средства дозволе и друго неопходно, јер жеља нам је да сви што боље живе у свим селима наше општине и самој варошици, закључује Вуковић.
Уз капиталне послове који тек следе, из дана у дан општина поприма све савременији изглед, поручују из локалне самоуправе.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa