Инфо

10. март 2016.10. мар 2016.
Америчко-српска компанија у посети Крупњу

VALLTERA TECHNOLOGIES

Подизање ефикасности и ефективности пословања. Привлачење домаћих и страних инвестиција. Ревитализација привреде и регионални напредак
У циљу модернизације локалних самоуправа, појачавања комуникације и прилагођавања новом времену Крупањ је у среду 9. марта посетио трочлани тим америчко-српске компаније „Валлтера Тецхнологиес“ из Београда која се, између осталог, бави иновацијама у области индустрије складишних система информација и развија софтверска решења која пружају подршку пословним процесима у оквиру локалних самоуправа као што су портали са контакт мрежом и системом, веб сервиси који омогућавају потпуну замену шалтерског пословања и документ систем решења за матичне књиге и решења која организују систем чекања у шалтер салама.
Челницима општине Крупањ су представљени неки од производа модуларног типа који могу да се имплементирају у постојеће информационе системе у јединицама локалне самоуправе. Директна корист се постиже подизањем ефикасности и ефективности пословања уз појачану транспарентност при чему је корисницима услуга омогућено да прате у којој фази се њихов предмет налази како би били боље обавештени и задовољнији услугама локалне самоуправе.
Суоснивач и директор компаније „Валлтера Тецхнологиес“ Зоран Савић је више него задовољан презентацијом и састанком са представницима општине Крупањ: „Мислимо да менаџмент у општини схвата значај имплементације оваквих решења и спреман је да одговори на изазове, имплементацију новог закона у о правном поступку који ће од локалних самоуправа захтевати да прихватају документе који су дигитално потписани. Велико задовољство је што видим да је Крупањ општина која жели да успешно одговори на изазове у будућности и да постане добро подручје за привлачење домаћих и страних инвестиција. Надамо се да ће овај крај привредно бити ревитализован и да ће напредовати у корак са светом“.

Иако нисам директни учесник, глумац на сцени, аплауз који се конкретно упути глумцима на крају представе је аплауз свима нама који радимо у позоришту. То је знак да смо нешто добро урадили. То је суштина нашег посла ““ да неко буде задовољан и ужива у томе.

Пресрећан сам што радим овај посао. Пружа многе уметничке могућности. Одговоран, захтеван, али и изузетан.
Д.Жугић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa