Инфо

10. март 2016.10. мар 2016.

ЧИВИЈАШКИ “™ОРОСКОП

РИБЕ
Ни криви ни дужни постадосте значајан део српске саге Игре за престол. Он ће вама да тужи државу, е па не може то тако. Прво да плати струју, па онда нека ради шта жели. И то када је почео да вам смешта, сада у сред кампање за ванредне изборе и још у ванредној ситуацији.
ОВАН
Ви имате страшан проблем са заставама. Аман, човече, докле ћете да палите исте. Заставе служе да се маше са њима, а не да се пале. Може неко да страда, ватра је то. А, и није више нека фора, већ је виђено. Поведите ви мало рачуна о томе да ли ће или неће да вас врате тамо одакле сте дошли. Неће то бити баш толико лако, као што неки мисле. Ипак, имате ви више од 130 килограма.
БИК
Кога сте ви све упознали, благо вама. После Путина, Обаме и бог те пита кога још, сада сте видели и принца Чарлса, али ајде њега, него и британску принцезу. Слободно је питајте за неки модни савет. Можда почнете да носите и шешире. За почетак, носите их само у Бајчетини. Да се навикнете. Само немојте да се збуните ““ Камила, не Дајана.
БЛИЗАНЦИ
Ми можемо да одахнемо, али Чачанима се изгледа звезде не слажу у идеалну путању. Тешка срца сте донели одлуку да се повучете са места министра на којем сте учинили све што је било у вашој моћи да не учините ништа. Хоћете да се вратите у свој град, и да наследите брата који је наследио вас. Потез вредан дивљења, али је и практичан. Сигурно је плата градоначелника веће од плате министра. А, и могућности су веће, него од две ванредне ситуације у две године.
РАК
Опет сте зезнули ситуацију. Кога бре да тужите, државу. Ајте, молим вас. Некада давно, можда, данас, када је држава ОН, то неће проћи. Можда мало смирите ситуацију на вечери са вашим кумићем, братом по титули. Знамо ми да се тешко живи, али - плаћајте своје рачуне. Колико год то тешко било, морате да их плаћате да не би радиле маказе.
ЛАВ
Ваше именовање за директора ЕПС је велика непознаница за звезде. Огромно изненађење. Мада, имали сте предиспозиције. Водили сте једно предузеће, и то какво ““ печењару, а и завршили сте неки дописни факултет, беше у Сремској Каменици. После тога је дошла мање важна функција, она када сте водили “Колубару“-
ДЕВИЦА
Вашој креативности нема краја. Шта сте ви све смислили, то је за енциклопедију. Плашимо се да сте се овог пута мало претерали. Идеја да свакој жени која се уда добије и посао, није дочекана одушевљено у редовима слабијег пола. Па, оне желе да се удају да не би радиле. Оне хоће да уживају у плодовима свог рада, а не да спремају, кувају, чисте, и још да одраде шихту.
ВАГА
Ви не волите НАТО, али гласате за споразум са њима. Против сте капитализма, а подржите Закон о раду који иде капиталистима на руке. Волите, нпр, жене, али не и оне у бундама, још оне у кампањи. Па, што да не носи бунду, ако има нека плати. Да ли је она крива што је била амбасадор у Ватикану, који исто не волите? То све треба схватити и сварити. И даље сте велика енигма за звезде.
ШКОРПИЈА
Ви користите сваку прилику да величате онога кога треба, и то је опште позната чињеница. Само наставите,милина је слушати вас. Поведите мало рачуна да пронађете праву меру. Овога пута сте дозволили себи да предложите нешто, и то два пута. Да се нисте мало осилили? Како то да ви нешто предложите? Чак сте рекли да се прекида кампања како би били са народом када је тешко. Помислиће неко да сте много битни. И да, не петљајте се у нешто што се разуме. То што ви, можда, никада нисте рекли некој жени да је лепа, не значи да је то сексизам.
СТРЕЛАЦ
Када лажете, лажите са мером, а не тако да и птице на грани провале да не говорите истину. Баш ће неко да се навуче на причу да министрима мора да се повећа плата, јер то траже ММФ и Светска банка. Да ли ви то хоћете да кажете да они желе да се богати још више богате, а сиромашни још више осиромаше. Удрите још више по пензијама, платама, отказима, а ваше плате подижите, јер такав посао захтева велику жртву и танак образ.
ЈАРАЦ
То што неко даје за право да вас напада за неке кокошке и смиривање, нека служи њему на част. И то још у ситуацији када је пауза у кампањи. Наравно да је вама битна брига о кокошкама. Проблем је што и други немају ту врсту емпатије. И није у реду што не постоји неки “смирић“ и за кокошке. А, могли сте и ви да га нађете у та два мандата.
ВОДОЛИЈА
Свима нама је пуно срце што сте обишли своју другу мајку. Овога пута сте Тарабиће оставили на Андрићевом венцу, али од вас увек може да се очекује неочекивано. Сазнали смо да имате договор са Богом, а шта је ваш домаћин сазнао то боље да ни не замишљамо. Ако сте се њему, као што рекосте, исповедали и испричали оно што никоме нисте, јадан он. Шта је он све ту чуо, сигурно му није било лако.

П.С. У овом тексту нисмо спомињали Александра Вучића, Војислава Шешеља, Драгицу Николић, Велимира Илића, принца Александра Карађорђевића, Милорада Грчића, в.д. директора ЕПС, Драгана Марковића Палму, Александра Вулина, Небојшу Стефановића, Кори Удовички, Бориса Тадића и Томислава Николића.
Ненад Кулачин, астролог у покушај

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa