Инфо

2. септембар 2010.2. сеп 2010.
ПОЛИЦИЈСКА УПРАВА ШАБАЦ

ЈАВНОСТ ТРЕБА ДА ЗНА

Прошлог петка одржан састанак представника локалних медија са припадницима Полицијске управе у Шапцу. Тема скупа била је Стратегија комуникације министарства унутрашњих послова 2010-2012., чији је циљ успостављање квалитетнијег односа полицијских службеника са грађанима и представницима медија
- Биро за сарадњу са медијима Министарства унутрашњих послова заједно са управама овог министарства направило је стратешки акциони план везан за комуникације. Један од основних циљева стварања стратегије је прихватање стандарда Европске уније у смислу осавремењавања полиције и развијање подршке и поверења грађана Србије у МУП ““ истакла је овом приликом ПР Полицијске управе Шабац Данијела Исаиловић.
Основ за добру комуникацију, како наводе у шабачкој Полицијској управи, је обезбедити да сав потенцијални аудиторијум заинтересованих буде информисан како о редовним активностима тако и будућим реформама МУП-а. То је могуће постићи једноставним и ефикасним каналима који омогућују дистрибуцију информација и добијање повратних информација од запослених, партнерских организација, чланова заинтересоване публике.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa