Инфо

5. мај 2016.5. мај 2016.
РУКОМЕТ ““ КУП СРБИЈЕ

Шабац домаЋин

Сви би волели да „Металопластика“ о шампиону државе одлучује на свом паркету. Да ли ће се то десити или, биће познато у наредних неколико недеља, али од прошлог четвртка познато је да ће се одлука о победнику Купа Србије за рукометаше донети у Шапцу. Наш град биће домаћин финалног турнира 2.и 3. јуна.
- Ово је била идеја клуба, а у њеној реализацији велику подршку смо имали од целокупне генерације „ванземаљаца“, као и од градских структура. Уопште не сумњамо да ћемо бити одлични домаћини, а уз подршку навијача, желимо и да трофеј остане код нас и у наредних годину дана ““ истакао је председник УО РК „Металопластика“ Драган Николић.
У Београду је обављен и жреб за полуфинала у обе конкуренције. Мушки турнир отвара прво полуфинале: „Војводина“ ““ „Спартак“, а потом играју „Металопластика“ и „Партизан“.
Код дама, домаћин ће вероватно бити Аранђеловац, а шабачки „Медицинар“, пут у финале тражи у дуелу против Радничког из Крагујевца. Уколико славе, Шапчанке ће осигурати пласман у Европу наредне сезоне. „Извор“ и „Минаква“ биће ривали у другом полуфиналу. Женски Ф4 на програму је викенд пре мушког, 27. и 28. маја.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa