Инфо

5. мај 2016.5. мај 2016.
ТРЕНИНГ ЦЕНТАР Х2О: ПАУВЕР ПЛЕЈТ

ОД РУСКИХ АСТРОНАУТА ЗА ВАШУ ТОП ФОРМУ

Субјективан осећај побољшања и правилнијег држања тела јавља се већ после две недеље. Први прави резултати су видљиви после месец дана
Из богате програмске понуде мултифункционалног комплекса Градског базена, за овај број “Гласа Подриња“, уз помоћ професорке физичког васпитања и лиценцираног тренера на пауер плејту Ане Поповић смо одабрали да вам мало ближе представимо справу за вежбање која уз помоћ механичких вибрација побољшава снагу ваших мишића, доприноси бољој равнотежи и координацији .
-Вибрирање платформе изазива природан одговор неуромишићног система који апсорбује вибрације, вршећи природне, рефлексне контракције. Фреквенције вибрације иду од 30 до 50 Хз, што би у бројкама значило да се на подешавањима од 30 Хз у трајању од 30 секунди у вежби чучња “одради “900 чучњева- објашњава Поповићева и додаје.
- Када је реч о учесталости тренинга то зависи од тога шта су ваши циљеви. Препорука је да се пре почетка вежбања обавезно консултујете са вашим паувер плејт тренером. Основно правило је да треба правити паузу од 48 сати уколико на сваком тренингу радите исте групе мишића, но уколико радите различите групе мишића вежбе на паувер плејту можете упражњавати свакодневно.
По Аниним речима време потребно за уочавање првих резултата као и код сваког другог програма вежбања индивидуално, али је чињеница да се већ после две недеље осећате другачије, држање тела постаје правилније. Код већине клијената, први прави резултати су, најчешће видљиви после месец дана .
Оно што би још било добро напоменути када је реч о паувер плејту је податак да од 1999. године, од када је ова справа брендирана, до данас није забележена ни једна негативна последица. За то време стотине хиљада људи широм света користило је ову справу, многи и по неколико година.
Уколико сте заинтересовани за овакав вид вежбања детаљније информације и заказивање тренинга можете учинити на број телефона 062/662-803.
Т.Т.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa