Инфо

5. мај 2016.5. мај 2016.
ДуШан ПетровиЋ: Консолидација истинских проевропских снага

ВЛАСТ НЕМА КАПАЦИТЕТ ДА ВОДИ ДРЖАВУ

Председник Заједно за Србију Душан Петровић изјавио је прошлог понедељка да су протекли избори довели до консолидације истинских проевропских снага и да се јасно потврдило да је режим Српске напредне странке прошао свој зенит и зато не чуди њихова нервоза и појачана нетолеранција.
„Иако су креирали нефер изборне услове, а на дан избора извршили изборну крађу, ниједан од циљева због којих су расписани избори напредњаци нису остварили. Нити су добили натполовичну већину, нити су угушили истинске проевропске снаге и критичку реч. Српска напредна странка има само 98 посланика и њихова власт зависиће од Богољуба Карића, Ненада Поповића, Велимира Илића и Расима Љајића.“ Петровић је посебно истакао да је добро што ће Народна скупштина поново постати центар политичког дешавања и да ће се у њој заправо видети да актуелна власт нема ни кадровски ни демократски капацитет да води државу.
„Резултат ових избора је и да су грађани наше државе јасно рекли да хоће нове људе са новом политиком и јасном визијом.“ рекао је Петровић.
„Шабац је остао бастион слободе и једини велики град у ком истинске проевропске снаге имају локалну власт, а градоначелник Небојша Зеленовић из Заједно за Србију својом јасном политиком и визијом показаће како треба да се води модеран град у 21. веку“ -закључио је Душан Петровић председник Заједно за Србију.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa