Инфо

16. јун 2016.16. јун 2016.
МЕДИЦИНСКИ ПЕДИКИР У Х2О МЕД СПА ЦЕНТРУ НА ГРАДСКОМ БАЗЕНУ

ДА ВАША СТОПАЛА ОВОГ ЛЕТА ЗАБЛИСТАЈУ

“Медицински педикир подразумева обраду стопала и ноктију са патолошким променама. У нашем салону медицински третман изводи стручно особље са стерилисаним и стручним инструментима, као и најбољим козметичким препаратима“
Почетак лета у Мед Спа Центру Х2О обележен је проширењем асортимана услуга. Поред антицелулит пакета који су међу нашим суграђанкама постали апсолутни хит, терапеутских масажа од недавно овде можете освежити своје лице хијалуронским филерима али и средити ваша стопала да блистају у летњој обући.
Наиме, у овом броју “Гласа Подриња“ представићемо вам медицински педикир. Услугу која ће вам “улепшати корак“ али и решити вас евентуалних проблема са гљивицама, брадавицама, курјим очима, ураслим ноктима.
-Високи проценат одраслих особа има неки вид проблема са стопалима. Лоша неудобна обућа, неквалитетна чарапе, лоша хигијена само су неки од фактора који могу изазвати патолошке промене на стопалима. Од свих њих, организам и стопала се “бране“, ураслим ноктима, курјим оком, жуљевима“¦ Највећи проблем је изостанак правовремене реакције, јер тек када проблем почне да нарушава наше свакодневно кретање и пријатан стил живота, сетимо се да поклонимо пажњу стопалима- објашњава сертификовани медицински, естетски и спа педикир Данијела Лукић, и напомиње да би у летњем периоду идеално било радити педикир једном месечно, док зими може и мало ређе: једном у два месеца.
Ако се одлучите за овакав вид сређивања стопала у Х2О Мед Спа Центру дочекаће вас стручно особље и одлични услови.
-Медицински педикир подразумева обраду стопала и ноктију са патолошким променама. У нашем салону медицински третман изводи стручно особље са стерилисаним и стручним инструментима, као и најбољим козметичким препаратима- додаје Лукићева.
Уколико се одлучите за естетски и спа маникир, уживаћете у пријатним мирисима морске соли и благој вибро масажи. Тачку на и представља лакирање ноктију по жељи клијента.
-Естетски и спа маникир подразумева натапање стопала у топлој купки, са миришљавом морском сољу уз благу вибро масажу. Затим скидање задебљања коже, турпијања, обраде жуљева и курјих очију, обрада заноктица и полирање и обликовање ноктију, пилинг стопала, масажа уз хранљиву крему и етерична уља. На крају је лакирање које може бити френч или у лаковима у боји по жељи клијената- каже Данијела.
Медицински педикир решава проблеме:
*курјих очију, жуљева
*дијабетичког стопала
*рагада
*трауме ноктију и стопала
*ураслих ноктију
*брадавица
Т.Т.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa