Инфо

21. октобар 2010.21. окт 2010.
МИОДРАГ ТЕОДОРОВИЋ, УЧЕНИК ТРЕЋЕ ГОДИНЕ ШАБАЧКЕ ГИМНАЗИЈЕ

ЗЛАТНИ РУКОМЕТАШ

Кажу да је највећи таленат после “златне генерације Металопластике“. Боје репрезентације је до сада бранио у Мађарској три пута, а очекује га и избор у првих 17 играча националног тима који ће наступати на Европском првенству у рукомету 2012. године
Да у Србији поред “рушилачки настројене омладине“, према којој је ових дана усмерена медијска пажња, постоје “сваке хвале“ вредна деца говори и пример Милорада Теодоровића из Шапца. Одличан ученик треће године Шабачке гимназије, у основној ђак генерације, већ седам година се бави рукометом. На почетку, како наводи, чисто рекреативно, док у последњих годину и по дана, по речима стручњака, долази до праве “експлозије“ његових способности.
- Рукометом се бавим већ седам година. Да сам баш надарен за овај спорт схватио сам прошле године, до тада ми је то била само успутна станица. Неколико пута сам мислио и да одустанем, али су ту увек били тата и мама да интервенишу и да ме охрабре да наставим ““ прича Милорад.
Почетна колебања у потпуности су нестала пре нешто више од годину дана. На турниру који је играо са својим вршњацима, Милорада је спазио тренер првог тима “Металопластике“ Славко Новаковић и позвао га да тренира са њима.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa