Info

21. oktobar 2010.21. okt 2010.
MIODRAG TEODOROVIĆ, UČENIK TREĆE GODINE ŠABAČKE GIMNAZIJE

ZLATNI RUKOMETAŠ

Kažu da je najveći talenat posle “zlatne generacije Metaloplastike“. Boje reprezentacije je do sada branio u Mađarskoj tri puta, a očekuje ga i izbor u prvih 17 igrača nacionalnog tima koji će nastupati na Evropskom prvenstvu u rukometu 2012. godine
Da u Srbiji pored “rušilački nastrojene omladine“, prema kojoj je ovih dana usmerena medijska pažnja, postoje “svake hvale“ vredna deca govori i primer Milorada Teodorovića iz Šapca. Odličan učenik treće godine Šabačke gimnazije, u osnovnoj đak generacije, već sedam godina se bavi rukometom. Na početku, kako navodi, čisto rekreativno, dok u poslednjih godinu i po dana, po rečima stručnjaka, dolazi do prave “eksplozije“ njegovih sposobnosti.
- Rukometom se bavim već sedam godina. Da sam baš nadaren za ovaj sport shvatio sam prošle godine, do tada mi je to bila samo usputna stanica. Nekoliko puta sam mislio i da odustanem, ali su tu uvek bili tata i mama da intervenišu i da me ohrabre da nastavim ““ priča Milorad.
Početna kolebanja u potpunosti su nestala pre nešto više od godinu dana. Na turniru koji je igrao sa svojim vršnjacima, Milorada je spazio trener prvog tima “Metaloplastike“ Slavko Novaković i pozvao ga da trenira sa njima.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa