Инфо

4. новембар 2010.4. нов 2010.
АТЛЕТИКА: У СУСРЕТ ПРЕЛАЗНОМ РОКУ

„КРАЉИЧИНИ“ ЗЛАТНИ ДАНИ

Краљица спортова вазда је имала и своје светле, али и тешке тренутке. Златни дани везани су за имена: Дејана Богићевића, Борка Антонића („Партизан“ и „Вожд“), сестара Митровић („Партизан“ и „Вожд“), Слободана Теодоровића („Партизан“ и „Црвена Звезда“) и Саше Теодоровића („Партиан“ и „Војводина“), а реч је о репрезентативцима велике Југославије који нису наступали за шабачки клуб. Последњи у низу је Немања Церовац који је трбухом за крухом отишао из града спортова. У сусрет прелазном року и гласинама да по многима тренутно најбољи атлетичар Душан Макевић напушта Шабац тренер Милисав Станојчић тврди:
- Ред је да шабачка деца остану овде и углед “краљице“ спортова подижу у свом граду. Макевић ће остати, будите сигурни, храбри нас, и обећање министра спорта, Совранија Чоњагића, који дели наше мишљење уз пуну подршку што радује и сутрашњицу Атлетике у граду. Чини је извеснијом, вели Станојчић а Душан Макевић додаје:
- Везан сам завршном годином за Економску школу и остајем сигурно у граду пошто су ми сви планови везани за Шабац, отклања недоумице Макевић и, ставља тачку на све гласине, а прелазном року у сусрет.
Има ли наде за “краљицу“ спортова у граду?

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa