Info

16. jul 2009.16. jul 2009.
TENIS - NOVOFORMIRANI KLUB U ŠAPCU

KLUB BUDUĆIH ASOVA

Teniski klub “SunRise“ Šabac je novootvoreni klub, koji se isključivo bavi profesionalnim tenisom, profesionalnim radom sa školama tenisa i pripremom takmičara za turnire, u svim uzrastima, na teritoriji cele Srbije i Evrope.
Klub je pod rukovodstvom nekadašnjeg profesionalnog i uspešnog igrača, Nenada Crnogorca, licenciranog teniskog trenera, bivšeg ATP igrača, reprezentativca u svim Juniorskim selekcijama nekadašnje Srbije i Crne Gore, kao i bivšeg igrača naših najvećih klubova ““ Crvene Zvezde i Vojvodine. Sticanje iskustva i teniske veštine je stekao u kampovima u Americi ““ Nik Bolitjeri i Rik Mejsi.
Dugogodišnja mu je želja da u svom rodnom gradu osnuje teniski klub, koji će funkcionisati po sistemu velikih teniskih centara. Od ove godine to je i uspeo. TK “SunRise“ trenutno raspolaže sa 3 šljakasta terena, koja će u večernjim satima biti osvetljena. Takođe, tu je i balon - hala koja omogućava treniranje u zimskom periodu. U planu je izgradnja još 2 terena sa šljakom, kao i izgradnja još 2 betonska terena sa gumiranom podlogom (green-set). Tako da će klub imati uslove da svoje takmičare sprema za turnire i na brzim i na sporim podlogama...

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa