3. februar 2011.3. feb 2011.
FUDBAL: FK “OMLADINAC“ IZ BOGATIĆA JESENjI PRVAK OPŠTINSKE LIGE BOGATIĆ

POBEDA MLADOSTI

Jesenju sezonu u opštinskoj ligi Bogatić fudbaleri “Omladinca“ završili su na prvom mestu, ubedljivo sa četiri boda prednosti u odnosu na “Premijer“ iz Badovinaca
U ligi koja broji samo osam ekipa, bilans je impozantan. Ostvareno je šest pobeda i samo jedan remi, bez poraza. Napadači su postigli 24 gola, a odbrana primila samo tri.
Ovaj klub je po mnogo čemu specifičan u opštini Bogatić. To je najmlađa ekipa u celoj opštini u kojoj vlada veliko drugarstvo. Prosek starosti ekipe je jedva 19 godina. Najverniji pratilac ekipe na gostovanjima i kod kuće su roditelji, posebno majke, što je retko na našim prostorima. Iako je u toku prelazni rok, klub niko neće napustiti, a ni pojačanja nisu potrebna. Kako nam reče predsednik kluba gospodin Slobodan Đonlić, hoćemo potpunu afirmaciju naše dece i po cenu da se i ne uđe u viši rang. Zatim je predsednik Đonlić istakao sledeće:
- Uz svesrdnu pomoć Skupštine opštine Bogatić nedavno smo završili adaptaciju klupske zgrade. Urađena je nova krovna konstrukcija i potpuno sređena izolacija spolja. Do početka nove sezone službene prostorije će biti u novom ruhu. A na samom igralištu, uz redovno održavanje terena, postavićemo novu ogradu i metalne mreže iza gola.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa