7. decembar 2017.7. dec 2017.
foto: vksabac.rs

foto: vksabac.rs

VATERPOLISTI ŠAPCA NA F4 KUPA SRBIJE

NAIS – NICE

Prethodne sezone nove stranice šabačke vaterpolo istorije VK “Šabac” je ispisao plasmanom na završni turnir Kupa Srbije. Ove ima priliku za još jedan korak napred. Posao, svakako težak
Kragujevački “Radnički” može biti ponosan na otpor koji je pružio Šapcu tokom prvog poluvremena četvrtfinala. Iskoristili su grublju igru, olakšani ulogom autsajdera, uspešno su parirali, a početkom trećeg perioda imali čak i prednost, no, u finišu je “Šabac” pokazao da je ipak kvalitetniji rival. Serija 4:0 od meča koji je pretio da ode u neželjenom smeru, napravila je rutinski duel za domaćina.
- Nismo ušli u punoj koncentraciji u duel, oni jesu i to su znali da materijalizuju. Ipak, kvalitet je na našoj strani, spremno smo dočekali njihov pad i to iskoristili – istakao je Nikola Car.
Prethodni put je kraj za Šapčane bilo polufinale, sada žele bar korak dalje. Ovaj put, on vodi preko Nišlija koji su iznenadili Vojvodinu u četvrtfinalu. Svakako najpoželjniji rival, s obzirom da su druge dve opcije bili večiti rivali. Bez poteškoća je “Šabac” pobedio “Nais” u Regionalnoj ligi A2, no u Bečeju će to biti sasvim drugačiji duel. Motivacija je maksimalna kod oba rivala.
- Najbolje za nas je da zaboravimo ligašku utakmicu. Polufinale će biti odigrano u drugačijim okolnostima, ulog je veliki, a Niš je protiv Vojvodine pokazao koliko može. Želimo i možemo do finala, ali svako potcenjivanje biće skupo kažnjeno. Spremamo se isto kao da igramo protiv Partizana ili Crvene Zvezde – kažu u klubu.

D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa