21. decembar 2017.21. dec 2017.
POMOĆ ZA DECU
USPEŠNA AKCIJA MLADIH INICIJATIVE SELO-GRAD

POMOĆ ZA DECU

Mladi Inicijative selo-grad od subote do srede su sakupljali garderobu, slatkiše i igračke za siromašnu decu. Akciji su se odazvali roditelji, kao i babe i dede koji su doneli ono što njihovim najmlađim više nije potrebno, ali će nekome dobro doći. Jedan deo prikupljenih stvari u sredu je podeljen socijalno ugroženim porodicama, dok je najveći deo pomoći predat Ruži Popović, predsednici Fondacije „Humano srce Šapca“.
-Fondacija je ostvarila divnu saradnju sa svim institucijama u gradu, a krug naših prijatelja se proširuje i na druge organizacije. Mladi Inicijative selo-grad su napravili akciju koja je za svaku pohvalu, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta života dece koju je život stavio na najnižu lestvicu postojanja. Ove stvari će sigurno biti dodeljene onima kojima su najpotrebnije, istakla je Ruža Popović.
Među prikupljenim stvarima našao se i krevetac, dvoja kolica, ali i druga vredna oprema za bebe.
Predsednik Inicijative selo-grad Salko Karadarević ponosan je na podmladak ove organizacije.
-Danas je u našem društvu solidarnost i humanost na najnižem stupnju. Naši mladi su kroz svoje ideje pokazali i da su humani i da su solidarni. Srećan sam što su oni deo Inicijative i na pravom su putu da postanu dobri ljudi, rekao je Karadarević.

M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa