29. oktobar 2020.29. okt 2020.
DODELjENE NAGRADE UČESNICIMA AKCIJE

Čuti i razumeti

Audiovox je uspeo da ove godine uprkos pandemiji uspešno organizuje Humanitarnu akciju posvećenu deci sa oštećenim sluhom “ČUTI I RAZUMETI” po deveti put. U skladu sa epidemioloskom situacijom izazvanom virusom COVID19, glavni organizator Audiovox odlučio je da se manifestacija održi u okviru škola dece sa oštećenim sluhom, bez tradicionalnog zajedničkog izleta i okupljanja dece na jednom mestu. Umesto toga tokom septembra organizovan je nagradni likovni konkurs za decu na temu “Moji slušni aparati i ja” kojim je obeležena akcija ČUTI I RAZUMETI a takmičila su se deca iz specijalnih škola za decu oštećenog sluha iz Novog Sada, Beograda, Zemuna, Jagodine, Niša, Subotice i Kragujevca.
Početkom oktobra se okupio stručni žiri koji je vršio izbor radova a koji su činili: prof Sanja Ostojić i prof Sanja Đoković sa Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, dr Biljana Krstić audiolog sa klinike za ORL KCS, Dušan Miljuš slikar-grafičar i diplomirani defektolog surdoaudiolog Gorica Mladenović kao predstavnik firme Audiovox. Žiri je imao veoma težak zadatak da između 21 izvanrednog dečijeg rada izabere najbolje. Od svih pristiglih radova žiri je izabrao najbolje radove a treće mesto po želji žirija dele dva likovna rada. Dobitnici nagrada su: 1. Mesto i nagradu laptop dobio je Aleksa Nedić iz škole Milan Petrović, Novi Sad, 2. Mesto i nagradu tablet dobio je Mladen Đorđević iz škole sa domom za učenike oštećenog sluha u Kragujevcu, 3. Mesto i nagradu enciklopedija dobio je Luka Kostadinović iz škole Bubanj, Niš i 3. Mesto i nagradu enciklopedija dobila je Ljubica Živojnović iz škole Milan Petrović, Novi Sad.
Ove vredne nagrade obradovale su decu širom Srbije i svi se nadaju da će sledeće godine moći ponovo da se okupe i druže kao ranije.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa