25. januar 2018.25. jan 2018.
Misli usmerene ka zoni
RADNIČKI ZAPOČEO PRIPREME ZA PROLEĆE

Misli usmerene ka zoni

Drugi najstariji šabački fudbalski klub započeo je pripreme za prolećni deo Okružne lige. Ekipa u formiranju, ali se očekuje viši kvalitet nego tokom jeseni. Cilj je plasman u zonski rang
Posle dve vicešampionske titule u Okružnoj ligi i onih najtežih sportskih statusa “prvog ispod crte” šabački “Radnički” ovog proleća želi da napravi iskorak i naredni avgust dočeka kao član Zone, da se vrati tamo gde je klub zastao pre osam godina kada je usledila pauza u radu. Prvi trening u 2018. godini “crveni” su imali u ponedeljak, sa uglavnom poznatim licima spremnim za visoke klupske ambicije.
- Do sada smo sve dogovorili sa Đorđem Jovičićem i Mladenom Markovićem, povratnikom u naš klub posle dve sezone. Biće još dolazaka svakako, no imena ćemo saopštiti kada finalizujemo sve dogovore. Slobodan u izboru kluba je Igor Karna, a svi ostali su na raspolaganju treneru Đorđu Mihailoviću. Svakako očekujem da budemo kvalitetniji nego tokom jeseni – ističe predsednik kluba Nenad Jovanović.
Pauzu je “Radnički” dočekao na drugom mestu sa dva boda manje od lidera iz Bogatića. Šapčani očekuju borbu u četvoro.
- Najveći rivali su “Mačva” i “Sloga”, ali svakako da tu pripada i “Mladost” koja se odlično pojačala i ne skriva zonaške ambicije. Očekujem ligu zanimljiviju nego ikada – dodaje Jovanović.
Kako navodi Jovanović, baza kluba tokom priprema biće Šabac, ali i Igalo.
- Od 9. do 18. februara smo u Igalu gde će svakako biti povoljniji vremenski uslovi, a očekuju nas i jaki pripremni mečevi sa crnogorskim prvoligašima i drugoligašima. Pre i posle Crne Gore radimo u Šapcu, SC “Park” i na našem terenu.
Prolećni deo startuje 11. marta kada u derbiju “Radnički” dočekuje tim “Cerića”.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa