24. maj 2018.24. maj 2018.
Još jedna „ČIVIJINA“ GRMLjAVINA
MOTO SKUP OD PETKA NA HIPODROMU

Još jedna „ČIVIJINA“ GRMLjAVINA

Od petka do nedelje Moto skup na Hipodromu. Najatraktivniji deo skupa, defile ulicama Šapca počinje u 17 časova u subotu. Najvaljeni nastupi Dece loših muzičara i Kikija Lesandrića i Pilota
Kao što su Šapčani navikli u prethodnih 12 godina, poslednji vikend maja rezervisan je za moto skup u organizaciji Moto kluba „Čivija“. Brzi motori i dobra muzika od petka do nedelje grmeće sa Hipodroma.
Šabački skup već godinama unazad okuplja najveći broj bajkera iz Srbije i okoline. Potvrda dobrog rada ove godine dolazi i od Moto asocijacije Srbije koja je Šabac izabrala za domaćina centralnog skupa u Srbiji. Svi klubovi koji su članovi MAS doći će u Šabac. Biće to još jedno priznanje za klub koji je, pored dobre organizacije moto skupova, prepoznatljiv i po svom humanitarnom radu, ali i atraktivnim obilascima sveta na dva točka.
Kamp na Hipodromu se otvara u petak u 9 sati. Večera za bajkere je u 18h, a koncerti počinju od 20h. Na binu prvo izlazi „Predigra“, a od 23h nastupaju „Deca loših muzičara“. Najatraktivniji deo skupa, defile ulicama Šapca počinje u 17h sati u subotu. Sat kasnije bajkeri će se u kampu nadmetati u veštinama. Koncert „Under hummer“ počinje u 20h, a od 23h će zapevati Kiki Lesendrić i Piloti.
Skup se završava u nedelju kada će, posle doručka, bajkeri biti ispraćeni iz kampa.
Prošle godine na skupu je bilo oko 1.200 motora. Ove godine se očekuje 2.000. Mnogo više „pešaka“ svake godine poseti ovu manifestaciju.
Pokrovitelji manifestacije su tradicionalno grad Šabac i Turistička organizcaija Šapca. Savet za koordinaciju posoloa bezbednosti u saobaraćaju grada Šapca svake godine na skupu promoviše akciju „Nosi kacigu“.
Klubu će u organizaciji pomoći prijatelji kluba „Star market“, „Graf in“, „PNjL“, „Kinko“, „Fila print“, „Bedž“, dok je medijski pokrovitelj manifestacije „Glas Podrinja“.
Svi ljubitelji dvotočkaša i kvalitetne muzike pozvani su na Hipodrom. Kao i svake godine, deo sredstava od prodatih karata ići će u humanitarne svrhe.
Sledeći veliki moto događaj u našem kraju su enduro trke na Ceru sledećeg meseca.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa