17. maj 2018.17. maj 2018.
Rođendan vrtića

Trinaest godina “ČIGRE”

Trinaest godina postojanja vrtića “Čigra” obeleženo je uz prigodan program protekle sedmice, u njihovim prostorijama. Gosti su uz recitovanje dečjih pesmica, pevanje, posluženje, imali priliku da uživaju u obeležavanju ovog važnog dana. Prema rečima Radmile Dabić, vlasnice vrtića, svih ovih godina najveći motiv za postojanje “Čigre” su deca, njihovi osmesi i zadovoljstvo roditelja.
- Jako smo zadovoljni sa radom s obzirom na to da je početak bio težak. Bili smo prvi privatni vrtić koji je otvoren u Šapcu. Iz godine u godinu postajalo je sve lakše, jer smo osluškivali roditelje i decu, te smo im se polako prilagođavali. Jako smo zadovoljni jer svake godine raste broj dece u vrtiću. Ono što je najbitnije je da su roditelji i deca jako zadovoljni, tako da nam to daje motiv i snagu za dalje – istakla je Radmila Dabić i dodala da u vrtiću radi 10 vaspitača koji vode računa o oko stotinak dece.
Pravoslavna crkva u Šapcu ima dugogodišnju saradnju sa “Čigrom”, što je ovom prilikom istakao sveštenik Slaviša Marković.
-Na trinaestu godišnjicu “Čigre”, mogu slobodno da se pohvalim saradnjom izmeću vrtića i Crkvene opštine Šabac. Radmila Dabić dovodila je decu iz vrtića u Crkvenu oštinu Šabac od samog početka. Imali su predstavu za Badnji dan. Za Uskrs su organizovali farbanje jaja u Crkvenoj opštini Šabac, a za Crkvenu slavu jako lep program. Takođe bili su tu i kada se obeležavala Slava grada, kao i još mnogo puta. Pohvalio bih ovom prilikom Radmilu Dabić na izuzetnoj saradnji jer je decu izuzetno važno upoznati sa osnovnim elementima vere i verskog života na način koji je njima razumljiv – istakao je sveštenik Slaviša Marković.
K.J.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa