Инфо

Берза

  • aero 1.122 ▲ 0,09%
  • impl 3.002 ▲ 0,07%
  • kmbn 2.187 ▲ 0,46%
  • kmbnpb 699 ▲ 2,64%
  • lklg 900 ▼ -0,11%
  • mtlc 2.018 ▲ 0,40%
  • niis 684 ⚫ 0,00%
  • sjpt 149 ▲ 4,93%
  • tgas 11.000 ⚫ 0,00%
(28. јун 2018.)
ДУШАН КОСТАДИНОВИЋ ОБИШАО ЗАВРШЕТАК РАДОВА
У УЛИЦИ ЦАРИЦЕ МИЛИЦЕ У МАЈУРУ

Бољи услови за све грађане

У овом делу Мајуре се приводе крају радови на проширењу канализационе мреже
Бољи услови за све грађане
Заменик градоначелника Душан Костадиновић и градски већник Славиша Костадиновић обишли су завршетак радова на увођењу канализације у Улици Царице Милице у Мајуру.
Заменик градоначелника Костадиновић је овом приликом истакао да ће Град обезбедити боље услове за живот наших суграђана, без обзира на то да ли живе у градским или сеоским месним заједницама.
- Да би што већи број људи добио воду и канализацију потребно је да на томе сарађују сви, и Град и "Водовод" и суграђани. Мештани Мајура су одличан пример како се сарадњом може постићи много, а уверен сам да ће ЈКП "Водовод" одличну сарадњу остварити и са грађанима у свим другим деловима Шапца где је потребно ширити канализациону и водоводну мрежу - рекао је заменик градоначелника.
Руководилац техничког сектора ЈКП „Водовод“ Владимир Недељковић истакао је да се ово јавно предузеће у потпуности технички опремило током протекле године како би на себе могло да преузме терет обављања радова у што већој мери и самим тим додатни умање трошкове увођења канализације.
– Створили смо услове да преговарамо и да се договарамо са нашим суграђанима јер смо се, током протекле године, у потпуности опремили тако да сада нема потребе да ангажујемо подизвођача, а самим тим вредност радова је јефтинија. Ово је био добар начин да подстакнемо ширење водоводне и канализационе мреже, што се и на терену види – напоменуо је Недељковић.
Становници Царице Милице су задовољни што прикључењем на канализациону мрежу могу да реше проблем септичких јама, које им нарочито у летњим месецима стварају непријатности. Мештанин овог дела Мајура Миливоје Перић похвалио је сарадњу коју су остварили са „Водоводом“ и упутио апел да се људи у што већем броју прикључују на канализациону и водоводну мрежу, где год за то постоје услови.
– Радови се реализују у предвиђеним роковима, „Водовод“ се у потпуности придржава договора који смо постигли, тако да не видим ниједан разлог за сумњу да нешто неће бити како је планирано. Надам се да ће наше искуство и сарадња са ЈКП „Водоводом“ подстаћи и друге људе да се одлуче на овакав корак и да кроз увођење канализације побољшају своје животне услове – нагласио је Перић.

Најновији број

17. јануар 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa