12. jul 2018.12. jul 2018.
Još “generalka”
FK MAČVA – PRIPREME

Još “generalka”

Utakmicom protiv “Belasice” odigranom sinoć, fudbaleri “Mačve okončali su pripreme za Zlatiboru i preostalih devet dana, koliko je ostalo do starta nove sezone, provešće u Šapcu. Sliku učinjenog na pripremama, onu najkompletniju, trebalo bi da da generalna proba, gostovanje u Borči, domaćem “BSK”-u ovog vikenda. Borčani svakako nisu ni blizu kvaliteta subotičkog “Spartaka” prvog rivala u novoj superligaškoj sezoni, ali će na ispitu biti uigranost “crveno-crnih”.
Tokom desetodnevnih priprema “Mačva” je na Zlatiboru odigrala četiri meča. Pobeđen je “Rad” 2:1 (Matić i Gemović), poraz Šapčanima naneli su “Krupa” 0:1 i “Mladost” Lučani 0:2, dok u trenutku štampe nemamo ishod meča protiv makedonskog prvoligaša. Protiv Lučanaca za Mačvu igrali: Puletić, Pejović, Lazarević, Ristivojević, Tošić, Ivić, Adamović, Obrovac, Gemović, Vladisavljević, Gavrić. Ulazili: Gigić, Jovanović, Jeremić, Babić.
“Mačva” će u novu sezoni sa važnim izmenama, posebno u navali. Put Azije otišao je Nikola Milinković, novi igrač uzbekistanske “Sokdiane”, a blizu odlaska je i najbolji igrač, odnosno strelac protekle dve sezone Bojan Matić. Još ranije, slobodu u izboru kluba dobili su Arsenijević, Đurišić, Hrubik, a na startu prelaznog roka novi klub pronašao je golman Filipović. U tim je stigao golman Vićić, nekoliko igrača je na probi. Prelazni rok traje do 31. avgusta.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa