12. jul 2018.12. jul 2018.
Krivina u ogledalu!

Psi laju, Hrvati prolaze

Ima kod nas svakakvog sveta, kao i svuda. Problem je što je kod nas „svakakvi svet“ na nekoj funkciji i kroji sudbinu našeg naroda, donosi odluke u naše ime, odlučuje o našoj budućnosti.
Jedan od takvih je i advokat i narodni poslanik Vladimir Đukanović, poznatiji kao Đuka Moler, a od nedavno ga zovu i Đuka Bizon. On je, elem, dao sebi za pravo da sve one koji navijaju za Hrvatsku protiv Rusije na Svetskom prvenstvu nazove idiotima i ludacima koje treba smestiti u ludnicu, ili tako nešto, i to više puta. Pita on sve one koji navijaju za „Kroasane“ kako mogu da bodre crnokošuljaše, one koji su klali našu decu u Jasenovcu, one koju su počinili najveći zločin posle Drugog svetskog rata u Oluji. I to naspram velike Ruske Federacije koja nam pomaže kada niko neće i ostale gluposti.
Kada je prvi put načeo ovu temu, ljudi su mu odgovorili sa slikom Ace Lukasa, velikog napoštovaoca lika i dela Aleksandra Vučića, koji se izjasnio kao navijač „vatrenih“. Promrljao je nešto sebi u bradu, ali kada su mu spočitali Novaka Đokovića koji se takođe izjasnio za „susjede“, e onda je prolupao. Nazvao ga je idiotom, doduše ne kompletnim, koji je takođe zreo za ludnicu. I to je ponovio više puta, čak i da se ponosi sa tim svojim stavom.
S jedne strane, Đuka je u pravu. Ima čovek svoje mišljenje, ne mari ništa i udri. Problem je što je „to“ narodni poslanik. Što „to“ prima novac od naroda za svoje letovanje gde se nalazio dok je prosipao bisere pred svinje. Ali, ajde da stavimo sve to po stranu, ajmo da pokušamo da izmerimo ko je šta uradio za Srbiju. Šta je uradio Đuka? Životario je na radikalskim talasima, postao narodni poslanik, krečio Lutriju po noći i evo sada letuje u Grčkoj odakle truje srpsku javnost. Umesto što je krečio Lutriju, mogao je da okreči jedan vrić, jednu školu. jedan Dom Zdravlja, poput idiota Đokovića. Đoković je uradio za PR Srbije, više nego što Đuka i njegova radikalska pamet mogu da pojme. Koliko je novca dao toj Srbiji čiji ga poslanici nazivaju idiot, verovatno ni on ne zna. Da ne grešimo dušu. Đuka je doveo Acu Lukasa u Majur, i to je nešto. I da, taj isti Đuka nije nešto preterano padao u bedak što je Srbija prošla tako kako je prošla na SP. Više ga je pogodila eliminacija Rusa nego Srba. Možda je izdaja zemlje i to kada neko voli Rusiju više nego Srbiji?
Bilo kako bilo, psi laju, a Hrvati odoše u novo polufinale. Kada ovaj primerak Glasa Podrinja bude u vašim rukama, biće jasno da li su Hrvati prošli u finale ili će igrati za treće mesto. A, Đuka će nastaviti da laje i laje.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa