29. novembar 2018.29. nov 2018.
foto: FK "Čukarički"

foto: FK "Čukarički"

FUDBAL: SUPER LIGA SRBIJE

ČUKARIČKI FAVORIT

Nije bilo realno očekivati nešto iz Kruševca, ali kako je više od jednog poluvremena šabački tim imao prednost igrača više, ne može se izbeći razočarenje zbog poraza. No, to je već prošlost, sledi gostovanje ČUKARIČKOG. Pred domaćom publikom nade su uvek veće, međutim rival koji dolazi pripada, na svaki način, vrhu i favorit je ovog vikenda.
„Brđani“ su već godinama najorganizovaniji i najstabilniji tim u Srbiji kada se rangira na osnovu ovog segmenta. Svake godine ciljaju mesto u evropskim takmičenjima. Do sada su izgubili dva puta samo, od Zvezde i Radnika, a posle nešto slabijeg starta, čak i nerešeni ishodi dogodili su se samo protiv ekipa iz gornjeg dela tabele. Trener Krunić se na početku sezone susreo sa nezadovoljstvom nekih igrača, međutim vratio je atmosferu i doneo rezultate. Udarni u napadu je trio: Mudrinski, Ovsu, Stojanović, zahvaljujući kome je „Čuka“ drugi ofanzivni tim lige. Osim njih svima su poznati golman Stevanović, Docić, Miladin Stevanović, Puškarić, Bogosavac, Kopitović.
MAČVA, odnosno trener Tešvić, susreli su se sa brojnim problemima pred Kruševac. Prethodne sezone ČUKARIČKI je u Šapcu pobedio 2:0, dok je u Beogradu bilo 2:0 početkom 2018, a 1:0 u trećem kolu novog šampionata. Čeka Šabac gol, bod protiv ovih „crno-belih“.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa