3. oktobar 2019.3. okt 2019.
Prijem za prvu generaciju studenata Akademije

Prijem za prvu generaciju studenata Akademije

Akademija strukovnih studija Šabac upriličila je svečani prijem za prvu generaciju studenata. Buduće akademce pozdravila je v.d. predsednika Akademije Marijana Isaković istakavši da je znanje potreba svakog mladog čoveka, moć, ali i garant da će lakše savladati životne prepreke.
-Vizija Akademije je da vam omogući kvalitetno obrazovanje, uz stručan kadar, kako biste prihvatili ideju doživotnog učenja u čemu ćemo vas uvek podržati i ohrabriti - rekla je Isaković.
Svečani prijem studenata održan je u Odseku za poljoprivredno-poslovne studije, Odseku studija za vaspitače i medicinske sestre vaspitače i Odseku za medicinske i poslovno-tehnološke studije.
Akademija je samostalna visokoškolska ustanova koja u obavljanju delatnosti objedinjuje obrazovni, primenjeno-istraživački i stručni rad, kao komponente jedinstvenog procesa visokog obrazovanja i osnovana tako što je izvršena statusna promena spajanja Visoke medicinske i poslovno-tehnološke škole strukovnih studija, Visoke poljoprivredne škole strukovnih studija i Visoke škole strukovnih studija za vaspitače.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa