10. oktobar 2019.10. okt 2019.

Nebojša Zelenović počeo kampanju za BOJKOT u Loznici

Predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović započeo je u nedelju kampanju za bojkot izbora razgovorom sa građanima Loznice i tom prilikom izjavio da Savez za Srbiju (SzS) nije spreman na bilo kakve pregovore sa vlašću o izborima koji bi bili održani na proleće 2020. godine, jer je za takve pregovore kasno.
"Pozdravljam angažovanje Evropskog parlamenta i spremni smo da sa predstavnicima EU razgovaramo o situaciji u Srbiji, kao i o sprovođenju zahteva stručnog tima protesta "Jedan od pet miliona" za uspostavljanje uslova za demokratske izbore, koji bi se implementirali minimum devet meseci pre održavanja poštenih i fer izbora.", rekao je Zelenović.
"Danas sa građanima započinjemo kampanju bojkota tokom koje su apsolutno isključeni bilo kakvi pregovori sa aktuelnom vlašću koja svesno gura zemlju u sve dublju krizu.", naglašava Zelenović.
"Režimska medijska podmetenja ne mogu sprečiti talas velikog društvenog pokreta koji će činiti ne samo opozicione stranke, nego i studenti,sindikati, strukovna udruženja i svi slobodoumni građani. Svi imamo isti cilj: da se zajedno izborimo za pristojnu zemlju u kojoj ćemo vlast smeniti na poštenim izborima. A to nisu lažni izbori koje režim najavljuje za proleće 2020.godine.", zaključio je predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa