Info

(26. decembar 2019.)
U TOKU RADOVI NA ASFALTIRANjU PARKINGA NA TRKALIŠTU

Novih 100 besplatnih parking mesta

Novih 100 besplatnih parking mesta
Prošle sedmice počelo je asfaltiranje parkinga na Trkalištu, pored pomoćnog terena Gradskog stadiona, poznatog i kao “Grbavica”. Na ovom mestu biće obezbeđeno 100 besplatnih parking mesta, što će najviše olakšati parkiranje građanima koji žive u Cerskoj i ulici Jovana Cvijića.
-Odlučili smo da u velikim stambenim naseljima krenemo sa rešavanjem problema parkiranja. Ovo asfaltiranje je deo ovogodišnjeg investicionog ciklusa od 10 miliona evra u kom se radi sve ono što su građani rekli da je važno. Taj novac smo obezbedili tako što imamo malu i efikasnu administraciju i najniže cene asfatiranja, betona, popločavanja u Srbiji. Plan je da uredimo parkiranje u svim naseljima u gradu. Radićemo celu zimu i spremili smo još dodatnih šest miliona evra za investicije u uređenje grada, rekao je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović tokom obilaska radova na Trkalištu.
Gradonačelnik je još jednom podsetio da Vlada Republike Srbije gradu Šapcu duguje 30 miliona evra i to tako što neprimenjujući Zakon o finansiranju lokalnih smaouprava svake godine Šapcu uzme iz budžeta četiri miliona evra i tako sedam godina.
-Nakon što se završe radovi ovde na „Grbavici“ prelazi se na Bensku Baru. Tamo prema redosledu idu ulice: Kneza Lazara, Kralja Petra itd, najavio je gradonačelnik Zelenović.
M.M.

Najnoviji broj

29. oktobar 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa