12. mart 2020.12. mar 2020.
Redni broj ne donosi rezultat
VELIKI ODZIV ZA PRIKUPLjANjE
POTPISA U ZAPADNOJ SRBIJI

Redni broj ne donosi rezultat

Tokom prva dva dana više stotina građana je podržalo listu, a potpisivanje u prostorijama Pokreta se nastavilo i narednih dana
Pokret Zapadna Srbija u utorak je počeo prikupljanje potpisa za podršku listi “Novi tim za Šabac”. Tokom prva dva dana više stotina građana je podržalo listu, a potpisivanje u prostorijama Pokreta se nastavilo i narednih dana.
-Iako smo među prvima najavili akciju prikupljanja potpisa, za sada nam je na raspolaganju samo jedan notar. Uprkos tome svi građani koji podržavaju našu listu pokazali su veliko strpljenje, na čemu smo im veoma zahvalni. Kao lokalni pokret nemamo problem podudaranja brojeva sa republičkim listama, niti mislimo da redni broj liste donosi rezultat na izborima. Zbog toga, civilizovano, sa mnogo razumevanja, entuzijazma i strpljenja nastavljamo ovaj veliki posao. Pozivam sve koji nas podržavaju da sa ozbiljnošću ovaj posao privedemo kraju, uvereni u ispravnost svojih ideja i svega što radimo, rekla je Jelena Milošević, kandidat za gradonačelnika Pokreta Zapadna Srbija.
Zanimljivo je da lista “Novi tim za Šabac” ima verovatno najstarijeg simpatizera u Šapcu. Potpisom ih je podržao i jedan devedesetsedmogodišnji sugrađanin.
M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa