14. maj 2020.14. maj 2020.
Zahvalnost mladim volonterima
Zavoda za javno zdravlje Šabac

Zahvalnost mladim volonterima

U sali Zavoda za javno zdravlje Šabac danas smo ugostili naše mlade volontere da im se zahvalimo za sve ono što su nesebično učinili za Republiku Srbiju, naš narod i našu ustanovu za vreme pandemije COVID - 19.
Oni su ovim putem dobili Zahvalnice za izuzetan doprinos u radu Zavoda za javno zdravlje Šabac i nesebičnu pomoć tokom vanrednog stanja uzrokovanog infekcijom COVID - 19, kao i Preporuku i prigodne poklone, jer su iskazali veliku hrabrost i požrtvovanost radeći kao volonteri u našoj ustanovi.
Dokazali su svu posvećenost i doslednost svojoj struci, nesebično se žrtvujući.
Takvi mladi ljudi, koji se dobrovoljno, bez ikakve naknade nađu u prvim borbenim linijama, treba da služe za primer svim zaposlenim u zdravstvenom sistemu Republike Srbije.
Sa dubokom zahvalnošću za sve ono što su nesebično učinili za Republiku Srbiju, naš narod i Zavod za javno zdravlje Šabac, odajemo poštovanje za volonterski rad u vreme pandemije COVID-19:
Zorici Mijailović, sanitarno-ekološkom inženjeru; Ivani Zeljić, studentu Viskoke zdravstvene škole; Pantelić Nataši, studentu medicine; Vukašinu Đukiću, studentu medicine; Jeleni Đukanović, studentu medicine, Jevtić Ivanu, studentu medicine i Verica Đapanović, studentu medicine
Vi ste veliki i hrabri ljudi, i zato računamo na vas, istakao je ovom prilikom vršilac dužnosti direktora naše ustanove MSc. dr Branko M. Vujković.
ZZJZ ŠABAC

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa